FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Kokosimme tähän eniten kysyttyjä asioita

Tarvitseeko minun ladata GYM Anytime -appi?

Kyllä vain. Hallinnoit omaa jäsenyyttäsi sekä ovien avatumista omalla puhelimellasi. Voit ladata sovelluksen Applen laitteellesi tästä tai Androidin laitteellesi täs​​​​​​​tä.


Onko GYM Anytimessa saunat?

Ei ole. Pukuhuoneista löytyy suihkut.


Mikä on GYM Anytimen ikäraja?

Ikärajamme on 15 vuotta. Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus liittymisen yhteydessä.


Tarvitsenko oman lukon pukukaappeihin?

Kyllä, pukukaapit toimivat omalla riippulukolla.


Onko GYM Anytimessa lastenhoitoa?

Ei ole. Et voi myöskään ottaa lastasi mukaan seuraamaan treeniäsi. Ikärajamme on 15 -vuotta.


Olen GOGO Liikuntakeskuksen tai GOGO Expressin jäsen jo, kuuluuko GYM Anytimen käyttö jäsenyyteeni?

GOGO Liikuntakeskuksen ja GOGO Expressin ("Kaikki Salit") -jäsenenä pääset käyttämään myös GYM Anytimea. Lisätietoja käytännöistä saat oman keskuksesi vastaanotosta. Eri käyttöjärjestelmien vuoksi GOGOn ja GOGO Expressien kulkukortit eivät käy GYM Anytimessa.


Kuinka Liikuntaeduilla maksetaan?

Liikuntaeduilla maksaminen

Kuukausimaksuja voit liittymisen jälkeen maksaa Smartumilla, ePassilla tai ​​​​​​​Edenredillä palveluntarjoajien verkkopalveluiden tai sovellusten kautta. Liikuntasaldon käsittelyaika on 2 viikkoa eli siirrä saldoa viimeistään 2 viikkoa ennen laskun eräpäivää. Mikäli lasku on lähetetty ennen saldon käsittelyä, hyvitys siirtyy seuraavan kuukauden laskutukseen. Otamme vastaan maksuja vain mobiili- tai verkkomaksuina, eikä esim. seteleillä ole mahdollista maksaa. Huomioithan että jäsenyytesi tulee olla aktiviinen siirtääksesi liikuntaetua GYM Anytimeen, jotta voimme kohdistaa saldoa jäsenyyteesi.

Ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen:

  1. Kirjaudu liikuntaetujen tarjoajan verkkopalveluun tai sovellukseen.
  2. Etsi palvelun käyttöpaikoista GYM Anytime.
  3. Määritä haluamasi maksettava summa. (Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä, jolloin lataamaasi saldoa käytetään tuleviin jäsenmaksuihisi niin kauan kun saldoa riittää.)
  4. Saamme siirrosta automaattisen kuittauksen, jonka käsittelemme 2 viikon kuluessa. Siirtämäsi saldo kohdistuu automaattisesti seuraavaan laskutettavaan jaksoon käsittelyajan jälkeen.


Vuosijäsenyys liikuntaeduilla:

Mikäli haluat ostaa vuosijäsenyyden liikuntaeduilla, tulee sinun valita verkkokaupasta kuukausijäsenyys ja maksaa ensimmäinen kuukausi korttimaksuna. Tämän jälkeen voit ladata Smartumin tai ePassin sovelluksessa GYM Anytimelle vuosijäsenyyden hinnan. Siirrämme seuraavaa veloituspäivää vuodella eteenpäin (olet siis maksanut jäsenmaksujasi yhteensä 13 kuukauden edestä), jonka jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain, mikäli et ole ladannut tätä ennen lisää saldoa.


Kuinka päivitän maksukorttini tiedot?

Uuden maksukortin pääsee lisämään sovelluksen "Omasta tilistä". Tarkemmat ohjeet löydät täältä

Jos maksukortin päivitys painike ei ole näkyvissä, päivitäthän GYM Anytime -sovelluksen uusimpaan versioon.


Kuinka irtisanoudun?

Irtisanoutuminen onnistuu GYM Anytime -sovelluksen kautta. Etusivun "oma tili" painikkeesta pääset omaan tiliisi -> Omat sopimukset -> Tarkemmat tiedot. Subscription jäsenyysmallissamme ei ole sitoutumista tai irtisanomisaikaa. Jäsenyys päättyy maksetun jakson loppuun. Huomioi kuitenkin, että irtisanoutumisen yhteydessä menetät mahdollisesti saamasi edullisemman jäsenyyshinnan ja uudelleen liittyessäsi mukaan tulee aktivointimaksu.

Jos painike sopimuksen päättämiselle ei ole näkyvissä, päivitäthän GYM Anytime -sovelluksen uusimpaan versioon.